Fitness14.nl

Persoonlijk trainen met Ferdi Karakus.

Het project


Fitness14 is een platform waar mensen Ferdi Karakus als personal trainer kunnen huren. En dan denk je natuurlijk die naam komt mij bekend voor. Dat kan ook zeker kloppen Ferdi is namelijk Captain van het American Football team 010 Trojans uit Rotterdam. Daarnaast vertegenwoordigd hij samen met z’n team The Dutch Lions ons land in de nationale competities van American Football. Naast dat je Ferdi als personal trainer kunt huren. Doet hij ook nog aan groepslessen waar je een Circuit Training gaat doen. Verder weet hij als gecertificeerde trainer de beste trainings- of voedingsschema voor jouw op te stellen.

De website is gebouwd in WordPress en het betalingsgedeelte wordt afgehandeld door WooCommerce. Het boekingsprocess wordt geregeld door Amelia zodat als er een boeking wordt gedaan het meteen in de google kalender van Ferdi komt.

Project Details

klant: Fitness14

Product:

Skills: Ontwerp, doorgaande ontwikkeling & verbetering, product ontwikkeling strategie, gebruikers gemak, e-commerce, web ontwerp

Technologieën:

Technologieën


WordPress


Woocommerce


PHP 7.4


WooCommerce

De ontwikkeling

Voor het project zijn we begonnen met het maken van een analyse door middel van gesprekken met Ferdi Karakus. Vervolgens is er een ontwerp gemaakt en daarna zijn we aan het ontwikkelen gegaan. De Fitness14 site en e-commerce oplossing zijn gebouwd in WordPress in combinatie met Woocommerce. Tijdens het ontwikkelingstraject is er veel contact geweest met Ferdi. Wij zijn erg bij met de uiteindelijke e-commerce oplossing en de site.

Ze kozen ons als hun IT-partner

Het is een grote eer om de gekozen IT-partner van een bedrijf te worden. We werken altijd aan de projecten van onze partners met een grote glimlach op ons gezicht. Zij hebben het gedroomd, wij hebben het gemaakt. Voor Festileaks hebben we bijvoorbeeld een online stemmensysteem ontwikkeld, waardoor bezoekers op hun favoriete festival kunnen kiezen. Het platform is nu live en volledig functioneel!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt dashboard om al jouw bedrijfsgegevens op een overzichtelijke plek te beheren? Wil je misschien een nieuwe bedrijfssoftware integreren met jouw website? Heb je en volledige IT-diagnose nodig? Of heb je een API nodig om jouw businesssystemen te verbinden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waarom doe je niet wat de volgende bedrijven deden?  Vraag het aan 4BIS!

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!