Hollandse-huisjes.nl

HOLLANDS DESIGN EN NEDERLANDSE CADEAUS


Webwinkel met typische hollandse producten 

Het project


Hollandse huisjes is een webshop waar je handgemaakte woon­accessoires kunt kopen met tekeningen van iconische Hollandse gebouwen of plattegronden van Hollandse steden er op. De webshop is gebouwd in WordPress met de WooCommerce plugin.

Binnen WooCommerce hebben we een complexe product structuur ontworpen zodat de google de pagina’s goed indexeerd. Omdat het een webshop is met veel cadeau artikelen hebben we wat functionaliteit aan WooCommerce toegevoegd zodat de klanten een verlanglijstje kunnen toevoegen. 

Naast dat alles hebben we de integratie met Google products en Facebook products gemaakt zodat de marketing afdeling beter hun producten kon verkopen. Ook hebben we de layout en de SEO geoptimaliseerd en een afreken process met meerdere stappen ontwikkeld.

Project Details

Klant: De Huisjes B.V.

Product:

Skills: Ontwerp, doorgaande ontwikkeling & verbetering, product ontwikkeling strategie, gebruikers gemak, e-commerce, web ontwerp

Technologieën:

Technologieën


HTML & CSS


Woocommerce


WooCommerce


PHP 7.4


WordPress

Ze kozen ons als hun IT-partner

Het is een grote eer om de gekozen IT-partner van een bedrijf te worden. We werken altijd aan de projecten van onze partners met een grote glimlach op ons gezicht. Zij hebben het gedroomd, wij hebben het gemaakt. Voor Festileaks hebben we bijvoorbeeld een online stemmensysteem ontwikkeld, waardoor bezoekers op hun favoriete festival kunnen kiezen. Het platform is nu live en volledig functioneel!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt dashboard om al jouw bedrijfsgegevens op een overzichtelijke plek te beheren? Wil je misschien een nieuwe bedrijfssoftware integreren met jouw website? Heb je en volledige IT-diagnose nodig? Of heb je een API nodig om jouw businesssystemen te verbinden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waarom doe je niet wat de volgende bedrijven deden?  Vraag het aan 4BIS!

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!