i-jasper.nl

I-jasper is een tool ontwikkeld zodat ouders weer rustiger kunnen slapen. 

Het project


I-jasper is een tool speciaal ontwikkeld voor jasper. Deze tool is 2-delig en bestaat uit een web-applicatie en een mobile app die er in samenwerking met elkaar voor moeten zorger dat als de gebruiker van de app een hoge hartslag heeft een andere gebruiker telefonisch gewaarschuwd wordt. Zo kan bijvoorbeeld in het geval van een epileptische aanval iemand direct gewaarschuwd worden.

Project Details

klant: I-jasper

Product:

Skills: Ontwerp, doorgaande ontwikkeling & verbetering

Technologieën:

Technologieën


HTML & CSS


Symfony 5


PHP


MySQL

De ontwikkeling

Voor het project zijn we begonnen met het maken van een backend systeem dat alle data opvangt en verwerkt. Dit hebben we gemaakt in symfony. Het symfony systeem vangt via een beveiligde api de data van de iphone van de gebruiker. Deze wordt vervolgens verwerkt en er wordt gekeken of hij wel of niet boven de toegestane waarde ligt. Ligt hij er boven dan worden de gekoppelde accounts gebeld met een waarschuwing.

Daarna zijn we aan de slag gegaan met de applicatie voor de telefoon die verzameld pakketjes met hartslag data van een gekoppelde smart watch en die stuurd deze pakkertjes naar het back-end systeem. Die deze vervolgens dan verwerkt en dan een actie daarop laat volgen.

Ze kozen ons als hun IT-partner

Het is een grote eer om de gekozen IT-partner van een bedrijf te worden. We werken altijd aan de projecten van onze partners met een grote glimlach op ons gezicht. Zij hebben het gedroomd, wij hebben het gemaakt. Voor Festileaks hebben we bijvoorbeeld een online stemmensysteem ontwikkeld, waardoor bezoekers op hun favoriete festival kunnen kiezen. Het platform is nu live en volledig functioneel!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt dashboard om al jouw bedrijfsgegevens op een overzichtelijke plek te beheren? Wil je misschien een nieuwe bedrijfssoftware integreren met jouw website? Heb je en volledige IT-diagnose nodig? Of heb je een API nodig om jouw businesssystemen te verbinden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waarom doe je niet wat de volgende bedrijven deden?  Vraag het aan 4BIS!

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!