Parma-belijning.nl

Hét adres voor alle denkbare soorten belijning

Het project

Parma-Belijning is jouw partner voor alle soorten belijning. Zij bieden een groot aantal diensten aan variërend van belijning binnen en buiten, kogelstralen, vloercoating tot pictogrammen en symbolen. Hun site is gemaakt door een van onze partners Studio Evers en is op onze infrastructuur gehost. Na verloop van tijd hebben wij de website doorontwikkeld omdat ze erachter kwamen dat ze wat extra functionaliteit nodig hadden. Zo hebben we een speciale pagina gemaakt die een galerij van foto’s laat zien aan de hand van de categorie waar je op klikt. Deze functionaliteit hebben we met jQuery gemaakt.

Naast dit doen wij ook de SEO strategie voor ze. Dit houdt in dat we maandelijks een onderzoekje doen om het gebruikers gedrag te analyseren. We zoeken uit waar mensen naar zoeken en passen die zoekwoorden toe op de website en we optimaliseren hun advertenties.

Project Details

klant: Parma-Belijining

Product:

Skills: Doorgaande ontwikkeling & verbetering, strategie, gebruikers gemak, web ontwerp

Technologieën:

Technologieën


JavaScript


Woocommerce


PHP 7.4


HTML & CSS


Bootstrap 4.1


WordPress

Ze kozen ons als hun IT-partner

Het is een grote eer om de gekozen IT-partner van een bedrijf te worden. We werken altijd aan de projecten van onze partners met een grote glimlach op ons gezicht. Zij hebben het gedroomd, wij hebben het gemaakt. Voor Festileaks hebben we bijvoorbeeld een online stemmensysteem ontwikkeld, waardoor bezoekers op hun favoriete festival kunnen kiezen. Het platform is nu live en volledig functioneel!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt dashboard om al jouw bedrijfsgegevens op een overzichtelijke plek te beheren? Wil je misschien een nieuwe bedrijfssoftware integreren met jouw website? Heb je en volledige IT-diagnose nodig? Of heb je een API nodig om jouw businesssystemen te verbinden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waarom doe je niet wat de volgende bedrijven deden?  Vraag het aan 4BIS!

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!