Sofunmotortoers.nl

Lekker toeren over glooiende heuvels en uitgestrekte bossen

Het project

Sofun motortoers is een webshop die zoals de naam al verklapt schitterende motorreizen aanbiedt door heel Europa. Je kan voor zowel individuele als groepsreizen bij ze terecht . Zij zijn 2 jaar geleden voor het eerst bij ons gekomen voor een nieuwe site waar zij heel blij mee waren maar in die 2 jaar zijn zij flink gegroeid. Hierdoor zijn ze opnieuw naar ons toe zijn gekomen met de problemen waar ze tegen aan liepen. Het bestelproces was niet volledig genoeg voor alle extra opties die zij nu aanbieden of in de toekomst wilden gaan aanbieden. 

Voor hun webshop gebruikten zijn woocommerce in combinatie met een speciaal aangepaste wootours. Maar dit boodt niet genoeg functionaliteit, daarom hebben we een widget in React gebouwd met alle benodigde functionaliteit. Deze widget vervangt het selectie proces in woocommerce en is ook uit te breiden in de toekomst voor eventuele extra opties.

Project Details

klant: Sofun Motortoers

Product:

Skills: Ontwerp, doorgaande ontwikkeling & verbetering, product ontwikkeling strategie, gebruikers gemak, e-commerce, web ontwerp

Technologieën:

Technologieën


JavaScript


Woocommerce


React.js


HTML & CSS


Bootstrap 4.1


WordPress


PHP 7.4

De ontwikkeling

Voor het maken van de verbeteringen van de website hebben we eerst goed met sofun motortoers overlegd om te kijken welke verbeterpunten de site nodig had. Zo waren er een aantal punten die belangrijk waren voor de eerste release. Het belangrijkste was dat de huidige bestelmodule niet meer voldeed aan hetgene wat zij nodig hadden. We hebben na overleg besloten de nieuwe module in React te bouwen een van onze favoriete JavaScript bibliotheken. 

Met React verzamelen we alle informatie die we nodig hebben en die zenden we dan met een AJAX call naar de achterkant van de website. Waar alle extra informatie wordt opgevangen door WooCommerce. Op die manier wordt alle extra informatie netjes weergegeven op elke order, wel zo makkelijk. Benieuwd geraakt neem een kijkje.

 

Ze kozen ons als hun IT-partner

Het is een grote eer om de gekozen IT-partner van een bedrijf te worden. We werken altijd aan de projecten van onze partners met een grote glimlach op ons gezicht. Zij hebben het gedroomd, wij hebben het gemaakt. Voor Festileaks hebben we bijvoorbeeld een online stemmensysteem ontwikkeld, waardoor bezoekers op hun favoriete festival kunnen kiezen. Het platform is nu live en volledig functioneel!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt dashboard om al jouw bedrijfsgegevens op een overzichtelijke plek te beheren? Wil je misschien een nieuwe bedrijfssoftware integreren met jouw website? Heb je en volledige IT-diagnose nodig? Of heb je een API nodig om jouw businesssystemen te verbinden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waarom doe je niet wat de volgende bedrijven deden?  Vraag het aan 4BIS!

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!