Software business hulpmiddelen

Waarde toevoegen aan jouw bedrijf

Profiteer van de 4BIS-uitvindingen en -hulpmiddelen die we je gratis ter beschikking stellen

Software is zo geweldig, nietwaar? Administratie, onderzoek en ander ondersteunend werk kan zoveel uren duren, uren die je anders had kunnen besteden aan het laten groeien van jouw bedrijf. Met web technologie kunnen we veel van deze dagelijkse taken veel sneller online uitvoeren. Dus, als trotse zelfbenoemde geeks, willen we software technologie zo breed mogelijk toegankelijk maken voor anderen: deze missie staat centraal in de waarden van ons softwarebedrijf uit Haarlem.

Jouw tijd is ons erg dierbaar. Ons webontwikkeling team brainstormt altijd over nieuwe manieren om je te helpen tijd te besparen en om je leuke kleine extra’s aan te bieden, die je daadwerkelijk voor jouw bedrijf kan online gebruiken. Hier bieden we je direct toegankelijke online, gebruiksvriendelijke, gratis software tools en “knowledge base” om jouw technische ondersteuningsbehoeften en meer te beantwoorden.

Veel plezier 🙂

Tools


Maak een zakelijke e-mailhandtekening, analyseer de zoekwoorden van jouw website of herschik jouw wachtwoorden… ga aan de slag met deze geweldige 4BIS-tools!

Frequently Asked Questions (FAQ)


Krab niet te lang op je hoofd! Word een meester in het gebruik van 4BIS-services, dankzij deze gedetailleerde en geïllustreerde tutorials die we voor jouw gemak hebben samengesteld.

Documentatie


Gebruik deze hulpmiddelen om snel en effectief informatie te krijgen over alles wat met technologie en web te maken heeft.

Applicaties


Meld je aan bij jouw 4BIS Cloud of jouw webmail account en profiteer van alle voordelen van het worden gehost door 4BIS.