Software en Applicaties van 4BIS.nl

4BIS Web Hosting

Wordt jouw website gehost door 4BIS? Stop daar niet!

Binnen onze hostingpakketten bieden wij jou de mogelijkheid om de 4BIS-servers te kiezen als de thuisbasis voor jouw website EN de thuisbasis voor jouw bestanden en e-mails. 4BIS Cloud, 4BIS Webmail en 4BIS Web Hosting zijn allemaal kwaliteitsdiensten die jij desgewenst ook kunt integreren met jouw bedrijfssoftware en backend-systemen. Lees meer op onze Web Hosting-pagina of neem contact met ons op voor meer informatie over hoe jij aan de slag kunt gaan om de IT-infrastructuur van 4BIS te gebruiken!

Heb je al een account? Log in via de onderstaande links.

4BIS Cloud


Ons eigen, zelfgehoste platform voor het opslaan van bestanden. Abonneer je op de 4BIS Cloud als onderdeel van jouw 4BIS webhostingpakket, of krijg het als een stand-alone oplossing, om al jouw zakelijke bestanden in één enkele verbinding te kunnen uploaden, delen, wijzigen en downloaden. Beveiliging en gemoedsrust: we hosten de 4BIS Cloud op onze eigen servers, zodat je te allen tijde weet waar jouw gevoelige bedrijfsgegevens zich bevinden. Zeg vaarwel tegen de publieke cloud!

 

4BIS Webmail


Een gepersonaliseerd e-mailadres voor al jouw werknemers, op naam van jouw bedrijf. Als geregistreerde webhost kunnen we voor jou zakelijke e-mailboxen maken en deze hosten op onze infrastructuur om maximale functionaliteit en veiligheid te garanderen. Log in hier.

 

Problemen met inloggen?