Zakelijke en technische bronnen voor digitale marketinginformatie en SEO


Google Business Categories List 2020

As a new business owner you are always searching for the best way to describe your business and be found. For those reasons you can register your company in Google Maps and Google My Business.

Your Google My Business category communicates what your business does to users who may potentially be searching.

Google Business Categories List 2020

Beste Linkedin Hashtags 2020 Nederland

LinkedIn heeft een lijst met tags die regelmatig wordt bijgewerkt en uitgebreid, maar houdt geen openbare lijst bij. Bovendien heb ik geen openbare lijst met beschikbare categorieën gezien die is bijgewerkt door de SEO-community.

We denken dat eigenaren van kleine bedrijven deze informatie nodig hebben.

Beste Linkedin Hashtags 2020 Nederlandse Versie

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer