Gratis online software tools

Gebruik en misbruik

Het softwareteam van 4BIS heeft deze tools ontwikkeld voor zakelijke toepassingen en is gratis voor u

Tussen hardcore ontwikkeling, klantvergaderingen en quality time met Steve het vogelbekdier, ons kantoorhuisdier, zitten onze kalenders behoorlijk vol. Het is echter belangrijk om altijd wat tijd te besparen voor de lol. En voor ons betekent plezier: meer tech!

Als we een moment hebben, vinden we het echt leuk om het team bij elkaar te brengen, zodat kunnen we brainstormen en een paar eenvoudige, nuttige hulpmiddelen samen ontwikkelen. Deze tools zijn gratis beschikbaar op onze website, voor de volledige tevredenheid van onze bezoekers. We concentreren ons op het bouwen van hulpmiddelen die een toegevoegde waarde hebben in een zakelijke context, zoals productiviteits- en beheertools, contentcreatie of analysehulpmiddelen… Gewoon om je te helpen, zonder verplichtingen.

Geniet ervan!

PS: er komen meer tools, dus kom snel terug!

IP-adres opzoeken


Ontdek wat jouw IP is en waar het zich bevindt. Nuttige informatie wanneer jij snelle technische ondersteuning op afstand nodig hebt.

Email handtekening generator


Maak een email handtekening die volledig bij jouw merk past.

Pagina Woorden teller en titel checker


Analyseert jouw webpaginatekst en telt de zoekwoorden, om je te helpen jouw inhoud en SEO-strategie te optimaliseren.

Random wachtwoord generator


Genereert wachtwoorden van jouw gekozen lengte en complexiteit. Ideaal om al jouw gevoelige bedrijfsaccounts te beschermen.

Woordenteller & Twitter Karakters Check


SEO controleer de bepaalde keywords in je blog artikel en doe de twitter karakters check voor je Twitter bericht.

Domein beschikbaarheid controleren


Controleer de beschikbaarheid van een domeinnaam voordat je deze voor jouw website kiest.

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer