Gratis online tools

Gebruik en misbruik

De 4BIS-tools hebben geweldige zakelijke toepassingen en zijn gratis voor jou om van te genieten

Tussen hardcore ontwikkeling, klantvergaderingen en quality time met Steve het vogelbekdier, ons kantoorhuisdier, zitten onze kalenders behoorlijk vol. Het is echter belangrijk om altijd wat tijd te besparen voor de lol. En voor ons betekent plezier: meer tech!

Als we een moment hebben, vinden we het echt leuk om het team bij elkaar te brengen, zodat kunnen we brainstormen en een paar eenvoudige, nuttige hulpmiddelen samen ontwikkelen. Deze tools zijn gratis beschikbaar op onze website, voor de volledige tevredenheid van onze bezoekers. We concentreren ons op het bouwen van hulpmiddelen die een toegevoegde waarde hebben in een zakelijke context, zoals productiviteits- en beheertools, contentcreatie of analysehulpmiddelen… Gewoon om je te helpen, zonder verplichtingen.

Geniet ervan!

PS: er komen meer tools, dus kom snel terug!

IP-adres opzoeken


Ontdek wat jouw IP is en waar het zich bevindt. Nuttige informatie wanneer jij snelle technische ondersteuning op afstand nodig hebt.

Email handtekening generator


Maak een email handtekening die volledig bij jouw merk past.

Woorden teller en titel checker


Analyseert jouw webpaginatekst en telt de zoekwoorden, om je te helpen jouw inhoud en SEO-strategie te optimaliseren.

Random wachtwoord generator


Genereert wachtwoorden van jouw gekozen lengte en complexiteit. Ideaal om al jouw gevoelige bedrijfsaccounts te beschermen.

Domein beschikaarheid checker


Controleer de beschikbaarheid van een domeinnaam voordat je deze voor jouw website kiest.

Heb je een idee voor een nieuwe tool?