Email handtekening generator


Een informatieve en opvallende e-mailhandtekening in de stijl van jouw bedrijf zorgt ervoor dat jij er professioneler uitziet en dus waarde toevoegt aan jouw bedrijf. Maar het kopiëren van jouw logo en het typen van jouw naam en contactgegevens telkens wanneer je een e-mail wil verzenden, is onpraktisch en tijdrovend. Maak je geen zorgen. Deze tool voor het genereren van e-mailhandtekeningen die we hebben ontwikkeld, vereenvoudigt dingen voor jou; hiermee kan jij jouw nieuwe geautomatiseerde zakelijke handtekening in slechts een paar klikken maken, helemaal gratis!

Volg gewoon deze eenvoudige stappen. Vul de onderstaande categorieën in met jouw juiste naam en contactgegevens; voeg jouw bedrijfslogo toe en personaliseer de kleuren van jouw handtekening in het 'styling' gedeelte. Als je niet wil dat een bepaalde categorie op jouw handtekening verschijnt, moet je de standaardtekst verwijderen en het veld leeg laten. Als je tevreden bent met je creatie, klik je op "genereren". Je kan er vervolgens voor kiezen om jouw nieuwe handtekening als rich text te kopiëren zodat deze er al in stijl uitziet wanneer je deze in een teksteditor plak, of als html om hem in te coderen waar je hem nodig hebt. Als je niet weet hoe je dat moet doen, hebben we een gedetailleerde zelfstudie samengesteld waarin het proces voor elk apparaat wordt uitgelegd: klik op de knop die overeenkomt met het apparaat dat je gebruikt voor verdere instructies.

Een e-mailhandtekening rechtstreeks online maken met deze tool is veel eenvoudiger dan er zelf een te maken en het is de moeite waard. Vergeet niet dat de e-mailhandtekening het sluitstuk is van jouw zakelijke communicatie die jouw reputatie aanzienlijk kan beënvloeden.

Note: Niet alle mobiele Email apps ondersteunen html handtekeningen

Note: Op kleinere apparaten kan de handtekening er anders uit zien dan op grootere apparaten

Opties

Voorbeeld

Pietje Puck
Voorbeeld inc | CEO
Straatweg 123
1234 AB Dorpstad
T: 12345678 E: pietjepuck@voorbeeld.nl
       

Note: Om te kunnen kopiëren moet je eerst genereren

Voor dat je naar de implementatie tutorial gaat, als je op mac zit of webmail gebruikt kopier als html, als je outlook gebruikt kopier als rich text.