Wie zijn wij

Het 4BIS avontuur begon in 2014, toen onze oprichters Max en Edwin besloten hun technologie- en ondernemerstalent goed te gebruiken en iets te creëren dat andere bedrijven positief zou beïnvloeden. Vandaag de dag zijn we goed op weg om juist dát te bereiken, met steeds meer kleine en middelgrote ondernemingen die 4BIS kiezen als hun IT-partner.

Het team

Max

Als medeoprichter, met een solide academische achtergrond in toegepaste wiskunde en gespecialiseerde computersystemen, en aanzienlijke ervaring als IT- en strategiespecialist in gerenommeerde bedrijven, neemt Max de positie in van bedrijfsstrateeg en senior softwareontwikkelaar.

Edwin

Als medeoprichter van 4BIS en een zelfstandig opgeleide specialist op het gebied van netwerken en infrastructuur, draagt Edwin niet alleen bij aan technische aspecten, maar houdt hij ook toezicht op administratieve en operationele aangelegenheden.

Tom

Met een brede interesse in IT neemt Tom binnen het team een divers takenpakket op zich, waarbij zijn hoofdfocus ligt op het vervullen van de rol van all-round softwareontwikkelaar.

Rens

Gedreven door een doelgerichte aanpak streeft Rens voortdurend naar kostenefficiënte oplossingen, in combinatie met zijn technische vaardigheden maakt dit hem een zeer gewaardeerd all-round softwareontwikkelaar.

Kieran

Beginnend softwareontwikkelaar Kieran vervult binnen het team een cruciale ondersteunende rol, waarbij hij zich actief blijft ontwikkelen binnen het vakgebied.

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

5 SEO optimalisatie tips voor bestaande websites

21.02.2024

Heb je een bestaande website die de laatste tijd niet zo goed scoort in Google? Dit kan problematisch zijn. Helemaal als het een webshop is of de website een belangrijke inkomstenbron is. Daarom helpen we je met een aantal SEO optimalisatie tips voor...

Lees meer

Mastering React Hooks: Het Ontketenen van de Kracht van useContext en useReducer React Hooks Deel 2

31.01.2024

In het dynamische domein van React-ontwikkeling is het begrijpen en benutten van de mogelijkheden van hooks essentieel. In het tweede deel van onze React Hooks-serie duiken we in de wereld van useContext en useReducer. Deze hooks bieden, wanneer gecombineerd,...

Lees meer

What To-Do zonder een handig lijstje! DIY To-Do lijst mini tool

31.01.2024

In de drukte van het dagelijks leven vertrouwt iedereen op to-dolijsten om georganiseerd te blijven. Het nadeel is echter de rommel van fysieke notities op je bureau. Om dit aan te pakken, ben ik begonnen aan een mini-project om een tool te maken waarmee...

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top