Wie zijn wij

Het 4BIS avontuur begon in 2014, toen onze oprichters Max en Edwin besloten hun technologie- en ondernemerstalent goed te gebruiken en iets te creëren dat andere bedrijven positief zou beïnvloeden. Vandaag de dag zijn we goed op weg om juist dát te bereiken, met steeds meer kleine en middelgrote ondernemingen die 4BIS kiezen als hun IT-partner.

Het team

Max

Als medeoprichter, met een solide academische achtergrond in toegepaste wiskunde en gespecialiseerde computersystemen, en aanzienlijke ervaring als IT- en strategiespecialist in gerenommeerde bedrijven, neemt Max de positie in van bedrijfsstrateeg en senior softwareontwikkelaar.

Edwin

Als medeoprichter van 4BIS en een zelfstandig opgeleide specialist op het gebied van netwerken en infrastructuur, draagt Edwin niet alleen bij aan technische aspecten, maar houdt hij ook toezicht op administratieve en operationele aangelegenheden.

Tom

Met een brede interesse in IT neemt Tom binnen het team een divers takenpakket op zich, waarbij zijn hoofdfocus ligt op het vervullen van de rol van all-round softwareontwikkelaar.

Rens

Gedreven door een doelgerichte aanpak streeft Rens voortdurend naar kostenefficiënte oplossingen, in combinatie met zijn technische vaardigheden maakt dit hem een zeer gewaardeerd all-round softwareontwikkelaar.

Kieran

Beginnend softwareontwikkelaar Kieran vervult binnen het team een cruciale ondersteunende rol, waarbij hij zich actief blijft ontwikkelen binnen het vakgebied.

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

Domeinnaam Verkoop Software: Zo Komt Dit van Pas

Digitale Marketing, kennisbank

Domeinnaam verkoop software is onmisbaar als je domeinen wilt verkopen. Het verkopen van domeinen is steeds populairder geworden, waarbij particuliere domeinen opgekocht worden en voor hoge winst verkocht worden. De makkelijkste manier om dit te doen,...

Lees meer

Wat is een widget?

Software-modernisering, kennisbank, React, Bedrijfssoftware

Veel mensen komen widgets tegen, maar deze zijn niet altijd duidelijk. Zoveel mensen vragen zich af: wat is een widget? Wat een widget precies is leggen wij in deze blog uit.

Lees meer

WP admin error 500 in Wordpress: 5 oplossingen

WordPress, kennisbank

De WP admin error 500 in Wordpress komt bijzonder vaak voor. De Internal Server Error met statuscode HTTP error 500 is minder makkelijk op te lossen dan andere errors, waarbij de oplossing vaak voor de hand ligt. De HTTP error 500 kan veroorzaakt worden...

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top