4BIS SEO optimalisatie

Iedereen heeft wel van het woord SEO gehoord. SEO ook wel Search Engine Optimalisation genoemd is het optimaliseren van je website zodat hij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt. Nu denk je natuurlijk ik wil ook zo hoog mogelijk komen zodat er zoveel mogelijk mensen naar mijn website komen. Maar waar te beginnen… Er zijn meerdere gebieden op het vlak van SEO optimalisatie maar wij ons op focussen is technische SEO optimalisatie.
Technische SEO optimalisatie is nog helemaal niet zo makkelijk er komt een hoop bij kijken. Daarom bieden wij bij 4BIS een SEO Optimalisatie abonnement aan. Waar wij een complete controle van de site uitvoeren en kijken op welke punten er verbetering te halen valt.

Stap 1.

In de eerste controle kijken we onder andere naar de volgende punten:
 • Snelheid van de website?
 • SSL certificaat?
 • Heeft de site breadcrumbs?
 • Structuur van de pagina?
 • Locatie gegevens?
 • Zijn er genoeg cross-link op de site?
 • Is er een blog aanwezig?

Stap 2.

Na de controle krijg je van ons een lijst met verbeterpunten. Het belangrijkste van technische SEO optimalisatie is dat het een marathon is en geen race. Je zal niet van de één op de andere dag bovenaan op de zoeklijsten staan maar we gaan samen met jou maandelijks verbeteringen aanbrengen zodat je week na week steeds een stukje hoger komt en daar ook blijft. SEO optimalisatie is een continue traject waar maandelijks aan gewerkt zal moeten worden, maar wel een traject die zich dubbel en dwars terugverdiend.

Abbonementen

Bij ons abbonement krijg je maandelijks een rapport waar je de volgende zaken in krijgt:

 • De bezoekersaantallen en kliks voor die maand
 • Een inventarisatie van zoekwoorden die relevant zijn voor je site
 • Een lijst met zoekwoorden om te verwerken in artikelen en content stukjes
 • Controle van zoekwoorden en meta omschrijvingen van pagina’s op je site
 • Een uitgebreid advies op welke gebieden winst is te behalen

Ook zit er in ons maandelijks abonnement 15 minuten support waar we kleine tekstuele aanpassingen kunnen doen zodat zoekwoorden op de juiste plek staan.

4BIS Google Ads Beheer

Daar waar SEO gaat over zoekmachine optimalisatie, gaat SEA om vindbaarheid middels advertenties. Wil je jouw product, website of winkel nou een extra boost geven of wil je je website extra onder de aandacht brengen? Dan kom je al snel uit op advertenties. SEA helpt jouw website hoog in de zoekresultaten te laten eindigen en daarnaast een specifieke doelgroep te bereiken. Maar Google is tegenwoordig zo ingewikkeld geworden dat je eerst 1 maand bezig bent om alles uit te zoeken voorat je uberhaubt je eerste advertentie live zet. En heb je dat eindelijk voor elkaar, dan blijkt er ook nog een hele strategie achter te zitten. Gelukkig voor jou zijn wij hier bij 4BIS experts in en kun je bij ons een maandelijks abonnement afsluiten waarbij wij jou advertenties optimaliseren en zo inrichten dat jouw doelgroep specifiek getarget wordt. Wij evalueren dan maandelijks hoe jouw advertentie campagnes het doen en tweaken en updaten hem zodat het helemaal gestroomlijnd loopt.

4BIS on demand

Laat ons weten wat je van een software oplossing verwacht en welk business proces je wilt automatiseren. Dan kunnen wij jou het juiste advies geven zodat je bedrijf future-proof wordt. Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top