Integraties tussen business systemen

Websites zijn meer dan alleen een visitekaartje. Ze zijn veelzijdig en kunnen communiceren met een backend systeem. Je wilt een webshop die je kunt gebruiken om jouw producten te verkopen en die jouw voorraadsysteem automatisch achter de schermen bijwerkt, je wilt een website die communiceert met jouw digitaal klantenportaal waarmee je een optimale klantenservice kunt bieden; je wilt een website die veranderende gegevens uit jouw database in realtime weergeeft. Echt, je hebt een website nodig die net zo levendig is als jouw bedrijf, maar het is niet altijd even zo gemakkelijk als het klinkt.

Maatwerk software ontwikkelen om op een snelle, veilige en functionele manier met elkaar te communiceren, kost tijd en technische vaardigheden. Dat is iets waar wij je kunnen helpen!

Op maat gemaakte WP-Plugins

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijke en uitgebreide tool, maar soms wil je dat ene specifieke ding voor je website en is er geen bestaande WordPress plugin die dat kan. Een WordPress plugin maken vereist technische kennis maar ook ervaring in zakelijke software, aangezien je eerst erachter moet komen wat het nou precies is wat er nodig is en hoe je dat zo eenvoudig mogelijk kan oplossen. Wij hebben de technische kennis om een WordPress plugin helemaal vanaf de grond op te bouwen die precies doet wat je wilt maar ook om een bestaande WordPress plugin aan te passen naar wat jij nodig hebt.

Speciale integraties

Het integreren van een backend systeem met een front-end website is als een puzzel, je moet alle stukjes bij elkaar brengen om een compleet beeld te krijgen. Het gaat allemaal om het bedenken van een logische en simpele oplossing om complexe problemen op te lossen. Gelukkig is dit precies wat we graag doen. We gaan met je in gesprek en zorgen ervoor dat we alle stukjes visualiseren voordat we aan de slag gaan op die manier houden we het maatwerk software ontwikkeling proces zo eenvoudig mogelijk.

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top