Er is een 4BIS oplossing
voor al jouw tech benodigdheden

Wat voor het ene bedrijf wonderen verricht, kan voor het andere bedrijf net niet de juiste toepassing zijn. Daarom hebben wij oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw onderneming respecteren. We werken in een positieve workflow van testen, monitoren en het verzamelen van data. Zo weten we precies wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset en aandacht voor details die ons in staat stelt om jouw doelstellingen helpen te bereiken.

Custom_

Een schaalbare software oplossing biedt de mogelijkheid om taken en functies te optimaliseren. Hierdoor houd jij meer tijd en energie over.

Custom

Blaas nieuw leven in je webshop, klantenportaal, webservice of online platform. Wij bouwen en renoveren jouw software op de juiste manier, zodat je je kan focussen op de groei van je business.

Lees meer

Software ontwikkeling biedt de mogelijkheid om de hoeveelheid tijd en energie die je besteed aan ondersteunende functies drastisch te verminderen en optimaliseren. Zoals facturatie, inventaris beheer, offerteaanvragen en/of de communicatie er omheen af te handelen.

Lees meer

Wil je jouw product, website of winkel een boost geven en extra onder de aandacht brengen? Laat je advertenties optimaliseren en zo inrichten dat jouw doelgroep specifiek getarget word. Ontvang evaluaties over hoe jouw campagnes het doen en wij tweaken en updaten hem weer zodat het helemaal gestroomlijnd loopt.

Lees meer

Met de zakelijke e-mail handtekening generator kan je gemakkelijk een digitale handtekening laten genereren. Bovenal kan je meerdere handtekeningen in één keer aanmaken en hoeven werknemers niet meer één voor één te worden ingevoerd.

Lees meer

QuoteManager is een online tool die de interne communicatie van jouw bedrijf stroomlijnt en de productiviteit en het comfort van je medewerkers maximaliseert door alles wat ze moeten weten over een project te centraliseren op één duidelijk, gebruiksvriendelijk platform.

Het snelle CMS-platform is door ons eigenste 4BIS team geheel op maat gemaakt zodat elke website een inhoudrijke webapplicatie kan worden. 4BIS CMS bevat alle voordelen van een content én ontwikkelaars vriendelijk CMS, wat betekent dat je in de toekomst nooit tegen limitaties aan loopt waar je dat bij andere CMS wel hebt.

Een firewall is een applicatie die beheert welk verkeer van binnen naar buiten mag en andersom. Dit doet hij op basis van vastgestelde regels. Een firewall zorgt er dus voor dat jouw pc en netwerk veilig blijven.

Lees meer

Regel 5

Lees meer

Conditiemeter is een online dashboard en monitoring systeem voor de beheerders, de maintenance engineers en het management. Specialisten kunnen jaarlijks assets conditiemeting en andere data vergelijken en continu inzicht hebben in hun assets.

Hier moet nog tekst komen.

Lees meer

Tools_

Vanuit de behoefte van onze klanten hebben we slimme software tools ontwikkelt die je kunt inzetten en helpen om jouw onderneming online te laten groeien.

Tools

4BIS HOSTING BIEDT ONLINE OPLOSSINGEN

Waar 4BIS Innovations service op maat levert, bieden we bij 4BIS Hosting ondernemers de beste pasklare ICT oplossingen. Sta je op het punt om een WordPress webshop te beginnen? Wil je een eigen domeinnaam registreren? Zoek je een betrouwbare hostingpartij en een veilige plek voor je gegevens? Bij 4BIS Hosting maken we alles rondom webhosting en cloud oplossingen makkelijk, overzichtelijk en beheersbaar.

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top