Voor een groeiende onderneming

Soms maakt het niet uit hoe hard je medewerkers werken; routine en administratieve taken hebben de neiging het over te nemen ten koste van belangrijkere, winstgevende zaken. Software ontwikkeling biedt de mogelijkheid om de hoeveelheid tijd en energie die je besteedt aan ondersteunende functies drastisch te verminderen en optimaliseren. Zoals facturatie, inventaris beheer, offerteaanvragen en/of de communicatie er omheen af te handelen. Dit geeft ons de kans om te concentreren op datgene waar we goed in zijn.
Met zakelijke software op maat bedoelt men vaak een verzameling computerprogramma’s die door bedrijven worden gebruikt om specifieke bedrijfsfuncties uit te voeren, om de productiviteit en de prestaties te verhogen. Als een software bedrijf krijgen we de afgelopen paar jaar veel meer aanvragen om de exclusieve, gespecialiseerde software en webapplicaties te laten bouwen of vernieuwen. Schaalbare software oplossing kan makkelijk aan specifieke behoeften van elke individuele onderneming voldoen.

Maak jouw aanbieding op de juiste manier online zichtbaar

Een website is een zeer belangrijke troef voor elk bedrijf. Het maakt je niet alleen beter zichtbaar en bereikbaar voor jouw klanten, het is een uitgebreid en gericht communicatie-instrument dat werkt als het perfecte fysieke bewijs om jezelf te onderscheiden van jouw concurrenten. Het is jouw ‘etalage’, jouw identiteitskaart, jouw kans om jezelf als professional te vestigen. In de huidige digitale economie is een website de ultieme must-have geworden om relevant te blijven in een immers felle markt.
Bij het bouwen van jouw website of webshop gebruiken we moderne technieken voor het genereren van leads om het verkeer te stimuleren en jouw conversieratio te verhogen. Dit gebeurt met volledige transparantie en met behoud van nauw contact met jou en jouw team, om consistente merkberichten en geoptimaliseerde doelgerichtheid te garanderen. Als ondernemers kijken we met je mee wat jouw bedrijf nodig heeft en zijn we gehecht aan het ontwikkelen van een website die jouw bedrijfsvisie en competentie op de meest nauwkeurige manier mogelijk weergeeft. We waarderen jouw feedback en willen we iets creëren waar JIJ trots op kan zijn.

Gebruiksvriendelijk platform

Complexe technologie gemakkelijk gemaakt! Als deskundige webontwikkelaars concentreren we ons vooral op de niet-ontwerp aspecten van het bouwen van websites: het schrijven van markup en codering. We gebruiken WordPress Content Management Systeem zodat je tot jouw website toegang hebt om jouw inhoud zelf bij te werken wanneer je maar wil, met weinig moeite en alleen technische basisvaardigheden.

Functionaliteit op alle apparaten

Laten we eerlijk zijn, het meeste surfen op internet gebeurt tegenwoordig via een smartphone. Daarom is een mobiel-vriendelijke website absoluut van het grootste belang. Van een standaard webpagina tot complexe meerdere pagina’s en meertalige websites, we kunnen extra functionaliteit on-demand coderen EN we beloven dat het op alle apparaten (mobiel, tablet, desktop) responsive zal zijn. Jouw website zal er naast mooi uitzien, ook onder alle omstandigheden comfortabele navigatie bieden!

Veiligheid en Privacy

Cyberbeveiliging vormt de kern van onze service. Alle sites van onze klanten worden systematisch gemigreerd naar de beveiligde HTTPS-omgeving en we voeren regelmatig infrastructuuronderhoud uit om de maximale bescherming van onze webservers te garanderen. We controleren ook of jouw website voldoet aan de wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG).

Technische ondersteuning, wat er ook gebeurt

De websites die we bouwen zijn gemaakt om sterk en betrouwbaar te zijn, zelfs bij zeer veel verkeer. Dit is nog steeds het leven, fouten kunnen gebeuren, robots kunnen rebelleren, onze webdevelopers kunnen struikelen over een kabel… het is belangrijk om voorbereid te zijn. En dat zijn we zeker. We testen en monitoren regelmatig de websites die we hosten om zoveel mogelijk problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Ons reactieve team is ook altijd aanwezig om je te helpen met jouw website gerelateerde benodigdheden en met eventuele algemene technische vragen.

Content, SEO en design als een bonusdienst

We zien onze klanten graag gelukkig, daarom bieden we de optie om je ook te helpen met de inhoud en esthetiek van jouw website. In nauwe samenwerking met getalenteerde freelance grafische ontwerpers en contentschrijvers kunnen we stijlvolle, tijdloze, impactvolle websites leveren, die hoog scoren in zoekmachines en jouw ideeën vertalen in expressieve teksten en visuals.

WEBAPPLICATION

Wil je een website die meer aankan dan alleen velden met tekst, een contact pagina en mogelijkheid om blogartikelen te plaatsen? Dan raden wij een webapplicatie aan. Een webapplicatie kan veel zwaardere onderdelen inladen op een website dan een standaard website kan.

WEBPORTALS

Een portaal nodig waarbij je de mogelijkheid hebt met verschillende gebruikers in te loggen? Waar je klantgericht te werk kan gaan in je eigen automatiseringssysteem? Dan is wellicht een web portaal de oplossing. Met een web portaal hou je zelf alles overzichtelijk in de hand.

DASHBOARDS

Onze maatwerk software is een op zichzelf staande oplossing. We bouwen geïntegreerde aanpasbare dashboards om jouw belangrijkste prestatie-indicatoren, KPI’s en andere bedrijfsgegevens op een visuele manier te volgen, analyseren en weer te geven. Onze dashboards zijn verbonden met jouw bestanden, services en software-interfaces en bieden zo gecentraliseerde monitoring van de prestaties in realtime.

RESOURCE MANAGEMENT SYSTEM

Een Resource Management System is een multifunctionele tool. Niet alleen kan het gebruikt worden om de voorraden van je (web)winkel bij te houden. Het kan daarnaast ingezet worden voor (vakantie)roosters en planningen of zelfs om de werkuren van werknemers bij te houden.

Een koppeling maken van back-end tot front-end

Websites zijn meer dan alleen een visitekaartje. Ze zijn veelzijdig en kunnen communiceren met een backend systeem. Je wilt een webshop die je kunt gebruiken om jouw producten te verkopen en die jouw voorraadsysteem automatisch achter de schermen bijwerkt, je wilt een website die communiceert met jouw digitaal klantenportaal waarmee je een optimale klantenservice kunt bieden; je wilt een website die veranderende gegevens uit jouw database in realtime weergeeft. Echt, je hebt een website nodig die net zo levendig is als jouw bedrijf, maar het is niet altijd even zo gemakkelijk als het klinkt. Maatwerk software ontwikkelen om op een snelle, veilige en functionele manier met elkaar te communiceren, kost tijd en technische vaardigheden. Dat is iets waar wij je kunnen helpen!

Speciaal gemaakte WP-Plugins

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijke en uitgebreide tool, maar soms wil je dat ene specifieke ding voor je website en is er geen bestaande WordPress plugin die dat kan. Een WordPress plugin maken vereist technische kennis maar ook ervaring in zakelijke software, aangezien je eerst erachter moet komen wat het nou precies is wat er nodig is en hoe je dat zo eenvoudig mogelijk kan oplossen. Wij hebben de technische kennis om een WordPress plugin helemaal vanaf de grond op te bouwen die precies doet wat je wilt maar ook om een bestaande WordPress plugin aan te passen naar wat jij nodig hebt.

Speciale integraties

Het integreren van een backend systeem met een front-end website is als een puzzel, je moet alle stukjes bij elkaar brengen om een compleet beeld te krijgen. Het gaat allemaal om het bedenken van een logische en simpele oplossing om complexe problemen op te lossen. Gelukkig is dit precies wat we graag doen. We gaan met je in gesprek en zorgen ervoor dat we alle stukjes visualiseren voordat we aan de slag gaan. Op die manier houden we het maatwerk software ontwikkeling proces zo eenvoudig mogelijk.

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top