4BIS tools en apps_

Tussen het ontwikkelen van maatwerksoftware, het optimaliseren en analyseren van bedrijfsinformatie of digitale marketing, klantmeetings, onze agenda's zitten behoorlijk vol. Het is echter belangrijk om te innoveren en onze kennis te implementeren in nieuwe oplossingen. En voor ons betekent dit: meer techniek!
We maken regelmatig tijd vrij om het team bij elkaar te krijgen, te brainstormen en enkele eenvoudige, maar zeer nuttige tools te ontwikkelen die we gratis beschikbaar kunnen stellen op onze website om onze bezoekers en klanten te helpen hun bedrijf te laten groeien met onze technologie. We richten ons op het bouwen van tools die waarde toevoegen in een zakelijke context, zoals productiviteits- en managementtools, contentcreatie of analysetools.
Al onze tools zijn op maat ontwikkeld en voorgesteld door onze klanten of ons team of zakenpartners. Wij en onze klanten gebruiken de tools en apps van 4BIS development dagelijks door onszelf en door klanten. Als je een idee of suggestie hebt om een tool of app te maken en samen te ontwikkelen, laat het ons weten zodat we kunnen samenwerken!

Niet kunnen vinden wat je zocht?_

Heb je het antwoord op een vraag niet kunnen vinden? Of heb je het idee dat er nog iets ontbreekt op onze kennisbank? Laat het ons weten. Stel je vraag direct per telefoon aan onze Supportdesk of zet je verzoek op de mail en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top