Laatste Updates

Nieuw: Live Meldingen Module
1 dag geleden

Blijf in real-time op de hoogte met onze nieuwe Live Meldingen module. Deze functie zorgt ervoor dat u en uw team continu op de hoogte zijn van de laatste updates, waardoor communicatie en reactievermogen aanzienlijk verbeteren. Versterk de samenwerking en zorg ervoor dat u geen belangrijke informatie mist met onze krachtige live meldingen.

Meer over dit project
UI / UX optimalisatie voor QuoteManager
4 dagen geleden

We hebben de UI / UX voor QuoteManager aangepast om de workflow van de gebruikers te optimaliseren. Na feedback te hebben gekregen van de gebruikers hebben we geluisterd naar hun vragen en feedback en een plan opgesteld voor de veranderingen. We hebben de wijzigingen in een aantal fases doorgevoerd. Zodat de veranderingen precies zouden zijn wat de gebruikers nodig hadden.

Meer over dit project
Introductie van Dev Mode: Verbeter Uw CMS
12 dagen geleden

We zijn verheugd een nieuwe functie in ons CMS aan te kondigen: Dev Mode. Met Dev Mode kunt u paginadetails bekijken en eenvoudig elementen bewerken, waardoor u meer controle en flexibiliteit krijgt. Ontdek Dev Mode vandaag nog en til uw CMS-mogelijkheden naar een hoger niveau!

5 redenen waarom je al je tools met elkaar wilt verbinden voor verbeterde productiviteit
12 dagen geleden

Bekijk onze nieuwe blog "5 redenen waarom je al je tools wilt aansluiten". We hebben deze blog samengesteld om je een uitgebreid inzicht te geven in waarom het verbinden van je tools cruciaal is en de vele voordelen die het biedt. Het belangrijkste is dat het zich richt op het verbeteren van de productiviteit en het stroomlijnen van workflows door de noodzaak om meerdere applicaties open te houden te verminderen.

Meer over dit project
Wat is het verschil tussen AI van Machine Learning?
12 dagen geleden

Ontdek ons nieuwste artikel waarin we antwoorden geven op de eeuwenoude vraag: Wat is het verschil tussen AI van Machine Learning? Verken onze blog nu om waardevolle inzichten te krijgen!

Meer over dit project
Introductie van Onze Nieuwe Business Case: QHSE APP

We zijn verheugd om de toevoeging van onze nieuwe Business Case aan te kondigen: QHSE APP. Deze innovatieve app is ontworpen om de processen voor Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu (QHSE) te stroomlijnen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en robuuste functies zal het organisaties helpen de naleving en operationele efficiëntie te verbeteren. Ontdek vandaag nog hoe de QHSE APP uw bedrijf kan transformeren!

Meer over dit project
Introductie van Live Notificaties voor QuoteManager

We zijn verheugd om de lancering van Live Notificaties voor QuoteManager aan te kondigen. Deze nieuwe functie houdt u in real-time op de hoogte van alle belangrijke updates en veranderingen in uw quotes. Ervaar vandaag nog de voordelen van Live Notificaties voor QuoteManager!

Meer over dit project
Introductie van de Nieuwe Layout en Styling van PHPNederland

We zijn verheugd om de nieuwe layout en styling van PHPNederland aan te kondigen. De vernieuwde look zorgt voor een modernere en gebruiksvriendelijkere ervaring. Met verbeterde navigatie en een fris ontwerp kunt u nu nog gemakkelijker toegang krijgen tot alle bronnen en informatie. Ontdek vandaag nog de verbeteringen van PHPNederland!

Beheer vanaf nu zelf je 4BIS diensten in de 4BIS customer portal: mijn.4bis.tech

Hier kun je snel, gemakkelijk en wanneer het jou uitkomt je diensten beheren. Denk aan het checken van de status van een nieuw project, het aanschaffen van een nieuwe domeinnaam of bijvoorbeeld het resetten van het wachtwoord van een van je e-mailaccounts. Kom je er zelf niet uit of kun je nog niet inloggen in de customer portal? Dan vind je bovenaan de pagina nog de 'feedback knop'. Daarmee neem je snel en eenvoudig contact met ons op. Wij helpen je dan vanzelfsprekend zo snel mogelijk.

Meer over dit project
QuoteManager verbetert bedrijfsefficiëntie met aangepaste software

Ontdek hoe QuoteManager de operaties bij Silver Tiger Logistics heeft getransformeerd met onze op maat gemaakte softwareoplossingen. Lees meer over deze succesvolle case en de voordelen van op maat gemaakte technologie in de logistiek.

Meer over dit project
Bedrijfsmodules voor Verbeterde Efficiëntie en Groei

Ontdek onze uitgebreide nieuwe pagina waar alle essentiële modules voor jouw bedrijfsbehoeften worden gepresenteerd. Optimaliseer je operaties, stroomlijn processen en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Bezoek nu om de perfecte module voor het succes van jouw bedrijf te vinden.

Meer over dit project
Nieuwe Layout CicloudPro.com

Ontdek onze nieuwe lay-out op CicloudPro.com de platform voor cloudgebaseerde oplossingen.

Meer over dit project
We hebben een nieuwe versie van onze cases

Onze vernieuwde Business Case Layout - Bekijk hier de nieuwe look!

Meer over dit project

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top