Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

We zijn enthousiast om onze nieuwste business case te delen! 4BIS Innovations heeft Groenbezorgen voorzien van een op maat gemaakte VPS-hostingoplossing, waarmee we hun Python-applicatie veilig en efficiënt laten draaien. Dankzij onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen en prestatiemonitoring kunnen ze nu rekenen op een stabiele en betrouwbare digitale infrastructuur. Deze samenwerking benadrukt onze inzet voor het ondersteunen van groeiende bedrijven met innovatieve en schaalbare oplossingen.

Ben je nieuwsgierig naar meer? Klik hier om alles erover te lezen!

The 4BIS Team

We zijn verheugd om een krachtige verbetering van ons CMS aan te kondigen: een gestroomlijnde, SEO-vriendelijke functie voor het toevoegen van links in onze visuele builder. Met deze nieuwe tool is het toevoegen van links moeiteloos, en ze passen zich automatisch aan de voorkeurstaal van je gebruikers aan. Geniet van een naadloze, meertalige ervaring die ervoor zorgt dat je inhoud altijd toegankelijk, relevant en geoptimaliseerd is voor zoekmachines, wat de zichtbaarheid en prestaties van je website verbetert.

Investeren in aangepaste softwareoplossingen kan de efficiëntie, schaalbaarheid en concurrentiepositie van uw bedrijf aanzienlijk verbeteren. Door software op maat af te stemmen op uw unieke behoeften, stroomlijnt u de bedrijfsvoering en verlaagt u de kosten, wat resulteert in substantiële besparingen op de lange termijn. Ontdek hoe maatwerksoftware uw bedrijf kan transformeren en uw ROI kan maximaliseren.

Benieuwd naar softwaremodernisering? In onze nieuwste blogpost leggen we het voor je uit. Ontdek hoe het moderniseren van je software jouw bedrijf kan transformeren en je voorop kan laten lopen. Lees het nu!

Blijf in real-time op de hoogte met onze nieuwe Live Meldingen module. Deze functie zorgt ervoor dat u en uw team continu op de hoogte zijn van de laatste updates, waardoor communicatie en reactievermogen aanzienlijk verbeteren. Versterk de samenwerking en zorg ervoor dat u geen belangrijke informatie mist met onze krachtige live meldingen.

We hebben de UI / UX voor QuoteManager aangepast om de workflow van de gebruikers te optimaliseren. Na feedback te hebben gekregen van de gebruikers hebben we geluisterd naar hun vragen en feedback en een plan opgesteld voor de veranderingen. We hebben de wijzigingen in een aantal fases doorgevoerd. Zodat de veranderingen precies zouden zijn wat de gebruikers nodig hadden.

We zijn verheugd een nieuwe functie in ons CMS aan te kondigen: Dev Mode. Met Dev Mode kunt u paginadetails bekijken en eenvoudig elementen bewerken, waardoor u meer controle en flexibiliteit krijgt. Ontdek Dev Mode vandaag nog en til uw CMS-mogelijkheden naar een hoger niveau!

Bekijk onze nieuwe blog "5 redenen waarom je al je tools wilt aansluiten". We hebben deze blog samengesteld om je een uitgebreid inzicht te geven in waarom het verbinden van je tools cruciaal is en de vele voordelen die het biedt. Het belangrijkste is dat het zich richt op het verbeteren van de productiviteit en het stroomlijnen van workflows door de noodzaak om meerdere applicaties open te houden te verminderen.

Ontdek ons nieuwste artikel waarin we antwoorden geven op de eeuwenoude vraag: Wat is het verschil tussen AI van Machine Learning? Verken onze blog nu om waardevolle inzichten te krijgen!

We zijn verheugd om de toevoeging van onze nieuwe Business Case aan te kondigen: QHSE APP. Deze innovatieve app is ontworpen om de processen voor Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu (QHSE) te stroomlijnen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en robuuste functies zal het organisaties helpen de naleving en operationele efficiëntie te verbeteren. Ontdek vandaag nog hoe de QHSE APP uw bedrijf kan transformeren!

We zijn verheugd om de lancering van Live Notificaties voor QuoteManager aan te kondigen. Deze nieuwe functie houdt u in real-time op de hoogte van alle belangrijke updates en veranderingen in uw quotes. Ervaar vandaag nog de voordelen van Live Notificaties voor QuoteManager!

We zijn verheugd om de nieuwe layout en styling van PHPNederland aan te kondigen. De vernieuwde look zorgt voor een modernere en gebruiksvriendelijkere ervaring. Met verbeterde navigatie en een fris ontwerp kunt u nu nog gemakkelijker toegang krijgen tot alle bronnen en informatie. Ontdek vandaag nog de verbeteringen van PHPNederland!

Hier kun je snel, gemakkelijk en wanneer het jou uitkomt je diensten beheren. Denk aan het checken van de status van een nieuw project, het aanschaffen van een nieuwe domeinnaam of bijvoorbeeld het resetten van het wachtwoord van een van je e-mailaccounts. Kom je er zelf niet uit of kun je nog niet inloggen in de customer portal? Dan vind je bovenaan de pagina nog de 'feedback knop'. Daarmee neem je snel en eenvoudig contact met ons op. Wij helpen je dan vanzelfsprekend zo snel mogelijk.

Ontdek hoe QuoteManager de operaties bij Silver Tiger Logistics heeft getransformeerd met onze op maat gemaakte softwareoplossingen. Lees meer over deze succesvolle case en de voordelen van op maat gemaakte technologie in de logistiek.

Ontdek onze uitgebreide nieuwe pagina waar alle essentiële modules voor jouw bedrijfsbehoeften worden gepresenteerd. Optimaliseer je operaties, stroomlijn processen en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Bezoek nu om de perfecte module voor het succes van jouw bedrijf te vinden.

Ontdek onze nieuwe lay-out op CicloudPro.com de platform voor cloudgebaseerde oplossingen.

Onze vernieuwde Business Case Layout - Bekijk hier de nieuwe look!

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top