EEN PROJECT GEMAAKT VOOR 5 BEDRIJVEN OM HUN DIENSTEN TOEGANKELIJK TE MAKEN VOOR KLANTEN DIE HUN EFFICIËNTIE EN VEILIGHEID OP HET WERK WILLEN VERBETEREN


Opdrachtgever

Patrick Kalshoven

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid
Web ontwikkeling

Over case

Welkom bij 5S Company & CI Company - Uw vertrouwde totaalaanbieder voor LEAN-implementatie en borging!

5S Company & CI Company zijn uw one-stop-oplossingen voor de implementatie, uitrol en borging van de 5S-methode en LEAN-methode. Met expertise die het hele LEAN-spectrum bestrijkt, zijn zij de voorkeurspartners van tal van bedrijven in diverse sectoren, die zich inzetten voor duurzame verbetering en het transformeren van bedrijfsprocessen.

Onze projectreis begon met een uitgebreide analyse en verhelderende gesprekken met Patrick. Op basis van deze waardevolle input hebben we een ontwerp gemaakt dat perfect aansluit bij hun visie. De ontwikkelingsfase volgde en we bouwden de website op ons robuuste Symfony Framework, waardoor efficiëntie en snelheid bij het toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan het platform werd gegarandeerd.

Om de gebruikerservaring verder te verbeteren, hebben we tijd geïnvesteerd in het opzetten van een ticketsysteem. Deze waardevolle toevoeging stelt gebruikers van 5S Company in staat bugs te melden of nieuwe functionaliteiten aan te vragen, waardoor continue verbetering en naadloze ondersteuning wordt gegarandeerd.

Ontdek de kracht van de 5S-methode en LEAN-methode met 5S Company & CI Company. Ervaar een holistische benadering van verbetering en verandering, het stimuleren van duurzame groei en verbeterde bedrijfsprocessen.

Werk met ons samen en begin aan een reis van transformatie en succes met 5S Company & CI Company.

Neem vandaag nog contact op met 5S Company om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Bekijk website

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

software ontwikkeling

cicloudpro

software ontwikkeling

AffiliateMNGR

software ontwikkeling

AccountGenie

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top