Klantprofiel

CiCloudPro, zijn we trots op het bedienen van een diverse klantenkring, waaronder enkele van de toonaangevende namen in de industrie. Onze op maat gemaakte cloudoplossingen hebben talrijke organisaties versterkt en ze vertrouwen ons om hun operaties te optimaliseren en groei te stimuleren.

Onder onze klanten bevinden zich:

Deze industriële leiders vertrouwen erop dat CiCloudPro innovatieve oplossingen levert die voldoen aan hun unieke zakelijke behoeften en succes stimuleren.

Belangrijkste Kenmerken

5S App: Stroomlijn werkplekorganisatie en efficiëntie met onze intuïtieve app.
ConditionMeter: Revolutie in asset management met ons uitgebreide online dashboard.
QHSE Safety App: Zorg voor naleving van kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieunormen.
QuoteManager: Stroomlijn teamcommunicatie, gegevensopslag en taakbeheer.
Lean App: Digitaliseer werkprocessen voor verbeterde efficiëntie en communicatie.

Projectbeschrijving

CI Company kwam bij ons met een verzoek voor softwaremodernisering en -ontwikkeling. De QHSE-app (Quality, Health, Safety, Environmental) biedt een oplossing voor het bijhouden van alle QHSE-gerelateerde incidenten op de werkvloer. De applicatie had updates en extra functionaliteit nodig, samen met cloudintegratie en het genereren van veiligheidsrapporten.

CI Company biedt de QHSE-applicatie aan als een manier om veiligheidsgerelateerde incidenten vast te leggen en inzicht te krijgen in de veiligheid op de werkvloer. De applicatie was verouderd en moest grondig worden bijgewerkt en herschreven om nieuwe functies te implementeren. Omdat de applicatie oorspronkelijk door een andere ontwikkelaar via outsourcing was gemaakt, moesten alle gegevens worden gemigreerd en was de codebase slechts gedeeltelijk beschikbaar.

De Uitdagingen

Geen toegang tot gegevens en codebase Omdat deze applicatie oorspronkelijk in het buitenland door een outsourcingbedrijf was ontwikkeld, waren de gegevens en codebase niet direct beschikbaar en werden ze niet aan ons verstrekt.

Snelle ontwikkeling vereist Onze klant vreesde gegevens- en codeverlies als het outsourcingbedrijf ooit zou besluiten de stekker uit het project te trekken. Snelle ontwikkeling en migraties waren nodig om continuïteit te garanderen.

De Oplossing

Geen toegang tot de gegevens of codebase betekende dat het grootste deel van de code moest worden herschreven en de gegevens handmatig moesten worden geëxtraheerd, terwijl de bestaande functionaliteit voor bestaande gebruikers behouden bleef.

Na het bespreken van de vereisten met onze klant en het bekijken van de bestaande applicatie, hebben we een kortetermijnroutekaart gemaakt om de applicatie te migreren en te herschrijven.

We hebben alle schermen voor de applicatie opnieuw gemaakt en de code gemoderniseerd. We hebben de gegevens uit de live-app geëxtraheerd en gemigreerd naar onze eigen databases.

De Resultaten

We hebben de applicatie in recordtijd gemigreerd en de code en workflow verbeterd. We implementeerden nieuwe functies en integreerden alle gegevens in een gecombineerd dashboard. Deze nieuwe functies en nieuwe dynamiek waren een overtuigingsfactor voor nieuwe klanten om de QHSE-applicatie te gaan gebruiken, wat resulteerde in directe groei van het bedrijf en uiteindelijk winst.

Ook interessen in Software moderniseren of maatwerk software laten bouwen? Neem contact met ons op!

Lees meer over CI Company

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

Digital Economy Hub

qhse-app-safety

qhse-app

quotemanager

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top