Fitness14.nl

Persoonlijk trainen met Ferdi Karakus


Opdrachtgever

Fitness 14

Expertises

Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
Ecommerce
Gebruikersgemak

Technology

Over case

Welkom bij Fitness14 - Uw toegangspoort tot persoonlijke training met Ferdi Karakus!

Fitness14 is jouw go-to platform om de gerenommeerde Ferdi Karakus in te huren als jouw personal trainer. Met een illustere achtergrond als aanvoerder van het American Football-team 010 Trojans uit Rotterdam en als vertegenwoordiger van ons land in nationale American Football-competities als onderdeel van The Dutch Lions, brengt Ferdi een schat aan ervaring en expertise mee in zijn trainingen.

Naast personal training geeft Ferdi verkwikkende groepslessen met Circuit Training. Als gediplomeerd trainer heeft hij de kennis om voor jou de beste trainings- en voedingsschema's op maat te maken.

Ons project begon met een grondige analyse, waardoor we een onberispelijk ontwerp konden maken dat de essentie van de expertise van Fitness14 en Ferdi weergeeft. Terwijl we de ontwikkelingsfase voortzetten, kozen we ervoor om de website op het robuuste WordPress-platform te bouwen, terwijl we profiteerden van de naadloze betalingsverwerkingsmogelijkheden van Woocommerce.

Om het boekingsproces te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren, hebben we het Amelia-boekingssysteem geïntegreerd. Met Amelia wordt het boeken van een sessie een fluitje van een cent, aangezien afspraken automatisch worden gesynchroniseerd met Ferdi's Google-agenda, wat zorgt voor een soepele planning.

Ervaar de transformerende kracht van gepersonaliseerde training met Ferdi Karakus bij Fitness14. Of u nu een aspirant-atleet bent of een individu dat op zoek is naar een gezondere levensstijl, de begeleiding van Ferdi zal u naar uw fitnessdoelen stuwen.

Ga de uitdaging aan en begin aan een reis van zelfverbetering met Fitness14 en Ferdi Karakus. Zet vandaag nog de eerste stap naar een fittere en gezondere jij.

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

software ontwikkeling

Fitness14

software ontwikkeling

Silhouette Cameo

software ontwikkeling

SoFun Motortoers

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top