EUTYRES.COM

ZOEKT U PREMIUM KWALITEIT GEBRUIKTE BANDEN? BIJ EUTYRES.COM BENT U OP DE JUISTE PLAATS!


Opdrachtgever

EUTyres.com

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid
Web ontwikkeling

Technology

Over case

Welkom bij EUTyres.com - Uw vertrouwde import- en exportbedrijf voor tweedehands banden!

EUTyres.com, een prominente speler in de tweedehands bandenindustrie, erkende de noodzaak van een nieuwe website vanwege het verouderde karakter van hun oorspronkelijke platform. Met een missie om de gebruikerservaring te verbeteren, zijn we begonnen aan een reis om hun online aanwezigheid nieuw leven in te blazen.

Ons team heeft met succes oude functionaliteiten teruggebracht en verbeterd, waardoor ze efficiënter en gebruiksvriendelijker zijn geworden. We hebben ook extra functies geïntroduceerd om het gebruik van de website voor de gemiddelde klant verder te stroomlijnen. Naadloze communicatie met EUTyres.com werd een prioriteit en we implementeerden gebruiksvriendelijke formulieren in ons 4BIS CMS-systeem. Deze formulieren zorgen voor een vlotte afhandeling van vragen van klanten en productgerelateerde vragen, direct gekoppeld aan het e-mailadres info@eutyres.com.

We begrijpen hoe belangrijk het is om een divers publiek te bedienen en daarom hebben we een Spaanse vertaling aan de website toegevoegd. Deze verbetering verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar maakt EUTyres.com ook toegankelijker voor Spaanstalige klanten.

De keuze voor ons 4BIS CMS-systeem bleek een verstandige beslissing en zorgde voor een naadloze en efficiënte workflow. Geïnspireerd door "Gewoonslopen.nl", een gerenommeerde Nederlandse sloopwedstrijd, hebben we een visueel aantrekkelijk ontwerp gemaakt voor EUTyres.com. Om onze prestaties uit het verleden te vieren, hebben we bepaalde ontwerpelementen uit eerdere projecten hergebruikt, zorgvuldig aangepast voor een frisse en moderne uitstraling.

Ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van EUTyres.com voor al uw tweedehands banden. Met verbeterde functionaliteiten, efficiënte communicatiekanalen en een gebruiksvriendelijke interface zorgen we voor een naadloos traject voor elke klant.

Ontdek de kracht van keuze op EUTyres.com - Uw one-stop-bestemming voor tweedehands banden van topkwaliteit.

Neem vandaag nog contact op met EUTyres.com voor vragen of productgerelateerde vragen - zij zijn er om u te helpen!

Bekijk website

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

software ontwikkeling

StyleVCard

software ontwikkeling

AffiliateMNGR

software ontwikkeling

AccountGenie

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top