QuoteManager verbetert bedrijfsefficiëntie met aangepaste software

Klantprofiel

Silver Tiger Logistics had te maken met aanzienlijke uitdagingen in hun operationele processen. Ze gebruikten verschillende software systemen, wat resulteerde in inefficiënties en moeilijkheden om data up-to-date te houden. Ze hadden een oplossing nodig waarmee ze hun vertrouwde systemen konden behouden en tegelijkertijd hun databeheer konden centraliseren. Het bedrijf wilde hun logistiek stroomlijnen en hun algehele bedrijfsefficiëntie verbeteren door middel van een op maat gemaakte software oplossing.

Belangrijkste Kenmerken

 • Outlook Mail Integratie
 • Dropbox Integratie
 • Geïntegreerde Planningssoftware
 • Uitgebreid Informatiesysteem
 • Geavanceerde CRM-module
 • Geautomatiseerd Workflowbeheer
 • Realtime Data Synchronisatie
 • Gebruiksvriendelijke Interface
 • Schaalbaarheid voor Toekomstige Groei
Meer Kenmerken Bekijken?

Projectbeschrijving

Onze maatwerk software oplossing verbeterde de logistieke processen en de algehele bedrijfsefficiëntie van Silver Tiger Logistics aanzienlijk. Door Outlook Mail, Dropbox en meer te integreren, hebben we een op maat gemaakte planningssoftware, informatiesysteem en CRM ontwikkeld, afgestemd op hun behoeften. De oplossing was ontworpen om logistiek te stroomlijnen, databeheer te verbeteren en realtime inzichten te bieden in bedrijfsactiviteiten.

De Uitdagingen

Onze klant stond voor verschillende belangrijke uitdagingen:

 • Verschillende Systemen: De klant gebruikte meerdere systemen voor verschillende taken, wat inefficiëntie veroorzaakte door constant schakelen. Deze gefragmenteerde aanpak maakte het moeilijk om een samenhangend overzicht van de operaties te behouden.
 • Handmatige Processen: Handmatige tracking van bedrijfsactiviteiten via verschillende mailmappen en cloudopslaglocaties was tijdrovend en foutgevoelig. Dit gebrek aan automatisering leidde tot aanzienlijke inefficiënties en verhoogde het risico op gegevensverlies.
 • Databeheer: Datatracking, voornamelijk via gearchiveerde mappen en Excel-sheets, leidde tot onnauwkeurigheden en verouderde informatie. Het ontbreken van een gecentraliseerde datarepository hinderde effectieve besluitvorming en vertraagde bedrijfsprocessen.

De Oplossing

We ontwikkelden een maatwerk software oplossing, beginnend met een basis Exchange extensie en evoluerend naar een volwaardige applicatie. Deze oplossing integreerde Outlook Mail en Dropbox, en omvatte een planningsmodule en CRM-module, waarbij alle systemen werden gecentraliseerd op één platform. Automatisering en interne communicatieverbeteringen werden ook geïmplementeerd om processen te stroomlijnen en datanauwkeurigheid te waarborgen. Onze aanpak was om een schaalbare oplossing te creëren die kon meegroeien met het bedrijf van de klant, en zo langetermijn levensvatbaarheid en continue verbetering te waarborgen.

De Resultaten

 • Efficiëntie: De algehele werkefficiëntie verbeterde met 70% door systeemintegraties en procesautomatisering. Deze aanzienlijke efficiëntieverbetering stelde de klant in staat meer zaken aan te kunnen zonder evenredige toename van middelen.
 • Productiviteit: De productiviteit van werknemers nam toe omdat ze zich konden concentreren op meer strategische taken. Met geautomatiseerde processen die routinetaken afhandelden, konden werknemers hun tijd besteden aan activiteiten met een hogere waarde, wat de bedrijfsgroei stimuleerde.
 • Data Nauwkeurigheid: Het systeem zorgde voor up-to-date data met live meldingen voor updates. Deze realtime data synchronisatie verminderde fouten en bood nauwkeurige inzichten voor besluitvorming, wat de algehele operationele effectiviteit verbeterde.

Onze maatwerk software oplossing optimaliseerde de werkprocessen van de klant, waardoor aanzienlijke bedrijfsgroei en ontwikkeling mogelijk werd. De integratie van verschillende systemen in één platform stroomlijnde operaties, verminderde handmatig werk en verbeterde de datanauwkeurigheid. We blijven langdurige zorg en ondersteuning bieden om hun systemen up-to-date en optimaal functionerend te houden.

Met onze uitgebreide ervaring in het creëren van bedrijfssoftware en het optimaliseren van werkprocessen kunnen we u voorzien van maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu uw logistieke operaties wilt verbeteren, databeheer wilt stroomlijnen of bedrijfsprocessen wilt automatiseren, ons team kan een oplossing ontwikkelen die aansluit bij uw doelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek hoe onze maatwerk software oplossingen uw bedrijf kunnen transformeren.

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

Digital Economy Hub

qhse-app-safety

qhse-app

quotemanager

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top