EUWijzer.nl

A PROJECT FOR GOVERNMENT WORKERS WHO WORK IN THE FIELD OF WATER AND CLIMATE


Opdrachtgever

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat & de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid

Technology

Over case

Welkom bij EUwijzer - Uw essentiële bron voor water, klimaat en Europese subsidies!

EUwijzer is een gespecialiseerd project voor overheidsprofessionals in de water- en klimaatsector, maar ook voor particulieren die te maken hebben met Europese subsidies. Ons gebruiksvriendelijke platform is ontworpen om gebruikers in staat te stellen naadloos door belangrijke informatie en updates te navigeren.

Bij EUwijzer begrijpen we het belang van eenvoudig websitebeheer. Onze prioriteit was ervoor te zorgen dat het team achter EUwijzer moeiteloos aanpassingen kon doen, zoals het toevoegen van berichten of het wijzigen van pagina's. Om dit te bereiken hebben we custom post types in WordPress geïmplementeerd en zelfgemaakte templates ontworpen, wat voor de nodige flexibiliteit zorgde.

Onze samenwerking met vertegenwoordigers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland was cruciaal voor het succes van ons project. Door een uitgebreide analyse uit te voeren en verschillende mogelijkheden te verkennen, hebben we een gebruikersgericht ontwerp gemaakt. De ontwikkelingsfase volgde en we bouwden de website op het WordPress-platform om een soepele en intuïtieve gebruikerservaring te bieden.

Met EUwijzer als uw gids krijgt u toegang tot essentiële informatie en bronnen met betrekking tot water, klimaat en Europese subsidies. Blijf op de hoogte en bekrachtigd met de laatste updates en ontwikkelingen.

Sluit u aan bij de gemeenschap van overheidsprofessionals en subsidieontvangers die op EUwijzer vertrouwen voor kritische inzichten en hulp.

Begin je reis met EUwijzer en navigeer moeiteloos door de complexiteit van water, klimaat en Europese subsidies.

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

software ontwikkeling

StyleVCard

software ontwikkeling

AffiliateMNGR

software ontwikkeling

AccountGenie

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top