StyleVCard


Opdrachtgever

StyleMathôt

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid
Web ontwikkeling

Over case

Maak kennis met ons nieuwste portfolio-item: het ontwikkelen van een online platform voor bedrijven die het maken en ontwerpen van visitekaartjes voor werknemers willen stroomlijnen.
Naast traditionele gedrukte kaarten bevat ons platform een digitaal vervaardigde versie voor elke gebruiker en het bedrijf zelf. Gebruikers kunnen hun eigen accounts aanmaken en hun informatie veilig beheren.
Onze webapplicatie genereert automatisch een QR-code, landingspagina en vCard-formaat voor elke medewerkerskaart en bedrijf, waardoor het delen eenvoudiger wordt. Daarnaast zijn er kaarten te bestellen met een NFC-chip, waardoor direct contact kan worden toegevoegd tijdens zakelijke evenementen.
Dit project beschikt over een admin panel, monitoringsysteem om bezoeken te tellen en een klantenportaal. Ons ontwikkelingsteam heeft deze webapplicatie geïmplementeerd met behulp van Symfony-, PHP-, Bootstrap-, HTML & CSS-, React- en JavaScript-technologieën.

Ontdek de nieuwe manier die een blijvende indruk achterlaat voor jou en je bedrijf.

In het snel evoluerende landschap van netwerken en persoonlijke branding, komt StyleVCard.com naar voren als de ultieme oplossing. Zeg vaarwel tegen traditionele visitekaartjes en omarm de toekomst van connectiviteit met ons innovatieve platform.

StyleVCard.com stelt je in staat om moeiteloos digitale visitekaartjes en profielen te creëren en te delen, waarbij al je contactgegevens worden samengebracht op één handige locatie. Geen gepruts meer met stapels papier of het doorzoeken van rommelige e-mailhandtekeningen - met StyleVCard.com is je professionele identiteit slechts een klik verwijderd.

Maar StyleVCard.com is meer dan alleen een digitale visitekaartjesmaker - het is een krachtige netwerktool die je helpt op te vallen in een drukke digitale wereld. Met naadloze deelopties kun je moeiteloos je digitale visitekaartje verspreiden via e-mail, sociale media, QR-codes en meer. Breid je netwerk uit en bevorder betekenisvolle verbindingen met gemak, of je nu op een conferentie bent, een netwerkevenement bijwoont of een nieuwe klant ontmoet.

Ontdek de nieuwe manier om een blijvende indruk achter te laten voor jou en je bedrijf met StyleVCard.com. Sluit je vandaag aan bij de toekomst van netwerken en persoonlijke branding.

Bekijk website

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

software ontwikkeling

StyleVCard

software ontwikkeling

AffiliateMNGR

software ontwikkeling

AccountGenie

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top